Stress massage

Stress massage er næring for krop og sjæl. 

Stress ophober affaldsstoffer i bindevævet, stress kan give ubehag, spændinger, spændingshovedpine, kvalme og andre diffuse symptomer rundt omkring i kroppen. 

Signaler på at du har stress eller begyndende stress er, træthed ingen energi, du kan ikke koncentrerer dig, du er ufokuseret, du føler dig i fysisk ubalance, begyndende psykiske problemer, du har en lav tolerancetærskel, du føler ikke du slår til eller når dine mål. Stress er meget usundt og signalerne på stress skal tages alvorligt.

Stress massage er en rolig og blid den hjælper dig til at slappe helt af, og blive fuldstændig afspændt. Efter massagen føler dig du dejlig afslappet, og samtidig har du fået fornyet energi, en indre ro og klarhed.

Bedst udbytte får du når Stress massage kombineres med tørbørstning som virker aktiverende på lymfekredsløbet, og giver en øget blodcirkulation, så affaldsstoffer bedre når frem til udskillelsesorganer. 

Hvis du føler du har stress eller symptomer på stress, så skriv det til mig forud for behandlingen, så vi sammen kan finde den rigtige behandling til lige netop dit problem.