Hvad er Keto

KETO vægttab beskrevet i tre faser

Denne guide til vægttab på KETO har jeg skrevet til dig, der har mange kilo at tabe. Alle kan dog have glæde af den også.

At skulle i gang med et stort vægttab kan virke som en uoverstigelig opgave, men i denne guide vil jeg vise dig en metode i tre faser, som jeg synes er ærlig, venlig og realistisk.

Ærlig og venlig er måske ikke ord, man normalt bruger om vægttabsmetoder, men jeg synes faktisk, det er meget passende. At hjælpe mennesker af med stor overvægt er en opgave, der skal behandles med respekt.

To vigtige forudsætninger for at lykkes med denne metode til KETO vægttab

Inden vi starter, er der to ting, som er vigtige at forstå.

Den første er, at metoden har udgangspunkt i KETO, hvilket vil sige, at man spiser mad med meget få kulhydrater.

Det betyder, at vi opprioriterer protein og fedt i kosten og helt overordnet sammensætter vores kost af kød, grøntsager og fedt. Metoden her virker kun, hvis man holder kulhydratindtaget helt lavt, og hvis det ikke er et præmis, du er klar til at acceptere, så find hellere en anden vej.

Det andet er, at der ikke er noget vægttabsproblem, der er løst på få uger. Det kræver en lang og vedholdende indsats, og det er vi nødt til at være enige om inden start.

Metoden her virker kun, hvis man gør det hver dag. Man kan ikke tage en ugentlig fridag fra kulhydratrestriktionen. Den er på programmet hver dag. Men det er også den eneste og ufravigelige regel.

Så disse ting skal man være indstillet på. Men derudover er metoden, jeg vil præsentere her, alt andet en pinefuld.

Den går sådan her. ( se videre på Keto 1 )