Keto fase 3

Fase 3: Motion

Fase 3 begynder, når en stor del af vægten er tabt. Her sker nemlig det, at du automatisk får lyst til at bevæge dig mere.

At bede et menneske med stor overvægt løbe sin overvægt væk er ondt og urealistisk. Men når kroppen føles lettere, leddene ikke længere værker og gør ondt og energien flyder frit, opstår lysten til at bevæge sig mere.

Og denne fase står derfor på en tilføjelse af bevægelse og motion.

Det er uden betydning, hvilken type motion, du vælger. Alt tæller.

Hvis jeg skal komme med en lille anbefaling, synes jeg, at styrketræning bør have en plads i din træningsrutine. Både fordi det vil styrke din krop, dine knogler og din forbrænding.

Hav det i baghovedet men vid også, at den bedste træning er den, der bliver gjort og det vigtigste er, at du får bevæget kroppen.

Måske har du trænet hele vejen igennem faserne og det er bare super. Men har du ikke, er det nu, du lægger det til.

Og det var sådan set det.

Spis mindre – motioner mere

I stedet for at fokusere på kalorie og kalorieunderskud og på, at du skal spise mindre og motionere mere, starter vi et andet sted, som du kan se.

Vi starter med at få styr på din appetit, så du ikke er sulten hele tiden.

Når din appetitregulering er kommet på plads og fedtforbrændingen kører, lægger vi periodisk faste til, hvor vi tvinger din krop til at forbrænde fedt fra dine egne lagre.

Til sidst sætter vi dig i gang med motion. Motion har egentlig ikke nogen effekt på dit vægttab, men motion er drønvigtigt for dit helbred.

Slutresultatet af dette bliver, at du spiser mindre og motionere mere. Men hvis vi var startet ud med det som fokuspunkt, havde du formentlig givet op efter en uge eller to (som alle gør med den metode).

Så det er stadig kalorieunderskuddet, der bærer ansvaret for dit vægttab, men det er kulhydratrestriktionen og den optimerede fedtforbrænding, der tillader dig at lykkes med kalorieunderskuddet.