Header image   header image 2

God og virkningsfuld massage behøver ikke koste meget

  ||Behandling || Priser ||
   
 

large product photo  
Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen såvel på overfladen som i dybden, samt blødgøre og strække senerne. Den fysiurgiske massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning, specielt rettes der opmærksomhed mod den enkelte muskels tilstand, mod udspring samt tilhæftning, og fysiurgisk massage anvendes altid, hvor der er tale om stive, spændte muskler f.eks. efter idrætsudøvelse/motion, statiske kropsbevægelser, belastende arbejdsstillinger m.m.
Fysiurgisk massage øger bl.a. smidigheden, forbedrer muskelbalancen, stimulerer kredsløbet, aktiverer immunsystemet og påvirker ømme muskler. Muskelafslapning kan nås gennem mange af massagens mekaniske effekter så som øget varme, cirkulation af kredsløbet og udspænding af muskulaturen, desuden stimuleres nervecellerne ved massage.
Enhver strygning langs strømmen i vene- og lymfesystemet understøtter cirkulationen og skaber mere plads til væske fra de dybere vævslag, og affaldsstoffer så som mælkesyre, der ophobes i muskulaturen efter hårdt muskelarbejde, fjernes.
Muskelspændinger hæmmer blodcirkulationen og hermed ilttransporten til vævene. Affaldsstoffer hober sig op og forårsager smerte. Massagen forbedrer disse forhold gennem varme, øget cirkulation og afspænding af muskulaturen.
Massage kan smertelindre gennem reflekser, der påvirker det centrale nervesystem, og påvirkningen udløser endorfiner (kroppens eget morfinstof), således at en smertedæmpende effekt forekommer, således at smerte og muskelspænding reduceres.
Efter skader forhindrer massage arvævet i at brede sig for meget, ligesom nye skader forebygges. Massage bruges endvidere til at forebygge forkortninger i vævet og til at strække forkortet arvæv. Som fysiurgisk massør kan jeg med min massage udstrække de enkelte grupper af muskelfibre, der ikke kan udstrækkes ved konservativ udstrækning, ikke mindst i et område med overbelastede strukturer f.eks. myoser, bindevæv og sener.

Priser